Maze Vacatures

Vacatures

Sales Manager

 

Momenteel zijn we hard op zoek naar bekwame, spontane en flexible collega's die uitmuntende sales kwaliteiten hebben waarbij service voor klanten vooraan staat.

 

Functieomschrijving - Sales
Wij zijn een vooruitstrevende jonge organisatie en verantwoordelijk voor hoogwaardige IT oplossingen. Onze diensten zijn aantrekkelijk voor vrijwel elk bedrijf met een webshop maar het is jouw taak juist die bedrijven bij ons aan te sluiten die een toevoeging zijn voor zowel ons als social media.

 

Spreekt het jou aan om in een dynamisch bedrijf te werken, een bedrijf waar je het verschil kunt maken? Ben je bekend met het verkopen van totaaloplossingen? Zie je het als een uitdaging om mede vorm te geven aan de ontwikkelingen? Is het voor jou de normaalste zaak van de wereld om je verantwoordelijkheid te nemen (ownership)? Hou je van werken met plezier, en ben je betrokken? Dan zou jij wellicht in ons team passen!
Bij ons opdrachtgever krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, en wordt jouw mening en bijdrage meer dan op prijs gesteld.Daarnaast zijn er prima arbeidsvoorwaarden, waaronder aantrekkelijke bonusregelingen.
De missie is het stimuleren van ontwikkeling, plezier, en groei. Enerzijds helpen wij bedrijven te groeien in bedrijfsresultaat, door in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen, en anderzijds bieden wij medewerkers kansen om zich verder te ontwikkelen. Daardoor ontstaat een symbiose, die leidt tot langdurige relaties.

 

Voor de vestiging in Amsterdam wij per direct op zoek naar een tweetal Account Managers New Business (Bij voorkeur dien je woonachtig te zijn in of in de nabije omgeving van Amsterdam)


De Accountmanager is mede verantwoordelijk voor het identificeren, kwalificeren en ontwikkelen van zakelijke relaties en het sluiten van transacties. Een hunter met doorzettingsvermogen! Verder zal hij/zij tactische en strategische plannen van de verkoop moeten ontwikkelen, adviseren en implementeren, met als doel het marktaandeel van onze opdrachtgever te vergroten wereldwijd. De Accountmanager is verantwoordelijk voor de realisatie van zijn verkoop doelstellingen, je werkt hiervoor dan ook nou samen met de interne organisatie, om expertise te verkrijgen. Je onderhoudt contacten op meerdere niveaus en benut kansen om bij de beslissers aan tafel te zitten. Je bent een volwaardige gesprekspartner op tactisch niveau.

Tevens heb je een voorbeeldfunctie voor de Junior Account Managers.

 

De werkzaamheden zijn als volgt onderverdeeld:
50% Acquisitie van nieuwe klanten en doelgroep activiteiten ondersteunen.
20% Plannen aanmaken voor de accounts, waarin de doelstellingen worden opgenomen.
20% Projecten leiden en after sales activiteiten (behoud van klanten)
10% Administratie (offertes, klachten, e-mail etc.)

 

Werkzaamheden:
• Bewaken middellange termijn doelstellingen.
• Ondersteuning collega’s op operationeel niveau.
• Het herkennen van de trends in de markt en inspelen hierop.
• Het herkennen van de behoeften van klanten.
• De toepassingen van de apparatuur en het Product portfolio van de Document Management oplossingen snel en goed eigen maken.
• Overzicht houden van de contracten.
• Werken volgens bepaalde structuren.
• Bewaken klanttevredenheid.

 

Functie-eisen
Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO bijvoorbeeld richting opleiding economie of business administration, daarnaast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en is beheersing van de Engelse taal een pre. Je hebt een aantoonbaar trackrecord van minimaal 2 jaar, welke aangeeft dat je succesvol bent geweest in de New Business branche. Je hebt ervaring opgedaan in de ICT, telefonie of printing branche en bent in staat om solution selling toe te passen en het perspectief vanuit de klant te beredeneren.
Je beschikt over zelfmotiverend vermogen om doelgericht en met veel overtuigingskracht jouw doelstellingen te behalen. Je bent creatief, probleemoplossend, doelgericht en neemt geen genoegen met “nee”! Je kunt omgaan met teleurstellingen en moeilijke situaties. Verder kun je je aanpassen aan je gesprekspartner (op alle levels).

 

Het salaris is afhankelijk van commissie dat betekend dat dit niet gebonden is aan een schaal.

 

In onze visie draait het in essentie om de perfecte mix van talenten, maar vooral om ambitie en enthousiasme als dat iets is wat op je lijf geschreven twijfel dan niet te soliciteren.

 

Wij verzoeken je alleen te solliciteren indien je volledig voldoet aan bovenstaande eisen en indien je woonachtig bent in de nabije omgeving van Amsterdam.