Waarom Maze

 

We geloven dat we een van de meest effectieve, wereldwijde advertentiemogelijkheden beschikbaar stellen! Reclame die je bedrijfsnaam verspreidt, maar waarvoor je pas betaalt als er iets wordt gekocht.
 
Andere, conventionele reclamemethoden leveren deze resultaten niet. Groupon bijvoorbeeld kost je als bedrijf ten minste 75% van je normale verkoopprijs en levert weinig (toekomstige) klanten op. Coupons kunnen worden uitgewisseld en worden in de meeste gevallen ingewisseld. Dit in tegenstelling tot de argumenten van verkoopmanagers om u te overtuigen.
 
Maze berekent geen extra kosten voor de uitvoering van onze service. We bieden een korting die is gebonden aan een specifieke klant; deze is dus niet uitwisselbaar. Bovendien betaalt u alleen als een prospect iets in uw winkel koopt.

 

We zijn ervan overtuigd dat we de eerste echte viral marketingtool voor bedrijven bieden. Van grote waarde als het gaat om nieuwe klanten aantrekken. Maar ook om een hoog, wereldwijd serviceniveau te leveren op alle beschikbare sociale platforms.
 
Maze is gebouwd op onze eigen webdienst. Het systeem geeft u toegang tot een beveiligd controlepaneel dat u inzicht geeft in:

 

 

- uw (contract)gegevens
- de configuratie van Maze 
- facturatie
- statistieken 

 

Nieuwe Klanten, Big Spenders, Beïnvloeders

 

Maze bezorgd u nieuwe klanten die gewend zijn aan inkopen via internet door de viraliteit van Maze wordt u bedrijf o een positieve manier voorgesteld aan nieuwe toekomstige klanten, door het unieke systeem.