Hoe werkt het

 

Maze biedt een korting aan direct vanuit de webshop. Als de klant iets besteld kunnen ze een korting direct krijgen door hun aankoop te delen op facebook, twitter of linkedin. Door deze korting (initial discount) aan te bieden maakt u zich als bedrijf direct kenbaar bij alle vrienden van de klant die zojuist iets heeft gekocht.

 

Wat Maze nu uniek maakt is dat de aankoop die door uw klant gedaan is door alle vrienden van uw klant gedeeld kan worden, doen zij (prospects) dit, krijgen zij een digitale tegoedbon die niet uit te wissellen is met andere personen. Wanneer de prospect naar uw website gaat zal de site hen herkennen en bij het iets toevoegen aan de winkelmand automatisch de sharing share korting geven. 

 

De klant geworden prospect kan op dat moment zijn korting maximaliseren door wederom zijn aankoop te delen voor een initial discount. De maximale korting is dus de initial share discount plus de sharing share discount, elke initial share door een prospect zal uw dieper in het netwerk verdwijnen 

 

Maze is een van de eerste marketingtools voor e-commerce en social media en biedt u de volgende voordelen:

 

- u betaald niet voor de sharing shares maar maakt wel reclame

- een eerlijk en betaalbaar marketingsysteem

- het eerste virale marketingsysteem

- persoonsgebonden aan social media account

- terugkeer klanten te beinvloeden via sharing shares

- alles is meetbaar door onze uitgebreide statistieken systeem