Maze het bedrijf

Over ons

 

 

 

Wij zijn een klein, maar goedgemutst team van online-experts, professioneel actief op het internet sinds 1998. We zijn ervan overtuigd dat veel organisaties niet het potentieel aan marketingmogelijkheden benutten die social media kunnen bieden. Hiermee mis je kansen om massa’s mensen op een prettige manier te benaderen. Daarom hebben we iets slims bedacht: een koppeling e-commerce en social media. Kortom: eerlijke kortingen aanbieden en als bedrijf reclame maken viraal maar er pas voor betalen als de (nieuwe) klant iets gekocht heeft. Iets wat zichzelf verspreidt noemt men viraal op internet...

 

 

Neem nou dit filmpje:

 

 

 

 

 

 

Bijna 90 miljoen keer bekeken. Waarom? Gewoon, omdat mensen het leuk vinden zoiets te delen.

 


Korting aanbieden, maar dan anders. Eerlijker en met een onbegrensd bereik. Dat is de basisgedachte achter Maze. U geeft een korting op de aankoop de korting wordt direct gegeven en u geeft kortingsbonnen voor een ieder die de aankoop deelt.Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam bieden we Maze wereldwijd aan. Met onze aMazeing klantenservice nemen we uw verzoek snel, efficiënt en doeltreffend in behandeling. Meer weten? Ga naar:

 

 

Waarom Maze

 

Maze is er in twee vormen. Sinds begin 2014 als service die ons ontwikkelteam handmatig implementeert in uw cms. Inmiddels zijn wij Maze ook beschikbaar aan het maken als module, bijvoorbeeld voor Magento. Meer informatie vindt u op:

 

Hoe werkt Maze

 

De implementatie van Maze hangt af van uw cms en is eenmalig. Vanaf dat moment is uw webshop direct verbonden met de service. U kunt dan op elk moment via een viral korting aanbieden.

 

Het moederbedrijf is al sinds 1998 actief op internet.
Het kantoor wordt gehouden in de rand van Amsterdam Centrum en vanuit hier zorgen wij voor onze aMazeing klantenservice zodat u verzoek goed wordt behandelt. Vanuit Amsterdam bieden wij Maze over de hele wereld aan.

 

De implementatie van Maze is afhankelijk van het systeem achter uw webshop maar wordt verbonden met onze webservice is eenmalig, na de implementatie is uw webshop direct verbonden. Op welk moment u zelf wenst kunt uw virale reclame maken door korting aan te bieden.


 

Koppel uw winkel nu!